Lexys Advocaten

Over Lexys Advocaten

Lexys Advocaten staat voor u klaar als volwaardig juridisch partner. We gaan voor de meest effectieve strategie op het juiste moment. Ons advocatenkantoor staat bekend om een krachtige, persoonlijke aanpak. We stellen de mens centraal in het juridisch werkveld en hebben als missie om u te ondersteunen bij juridische obstakels.

Waarom Lexys Advocaten?

Ons kantoor werkt dagelijks aan de beste juridische adviezen en verdediging. We informeren u over uw persoonlijke juridische positie en de mogelijkheden. Met die informatie bepalen we samen een doel en strategie. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit en betrokkenheid. De juridische kennis is van hoog niveau en we blijven onszelf ontwikkelen. We bewaren het overzicht en fungeren als sparringpartner in elke zaak die we aanpakken.

Rechtsgebieden Lexys Advocaten

Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van civiel recht: onder meer vastgoedrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en incasso. Op dat terrein ondersteunen wij u snel en deskundig. De behandeling van vraagstukken gebeurt met specialistische kennis en een Rotterdamse mentaliteit. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de voor advocaten geldende gedrags- en beroepsregels.

We combineren deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid met onze flexibele manier van werken. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Rotterdam.